Hjælp mod depression

KRISE, DEPRESSION ELLER ”BLOT” NEDTRYKT?

Uanset hvad så kan det være ubeskrivelig svært og smertefuldt at være i, men du behøver ikke fortvivle eller stå alene med det!

Og jo hurtigere du får den hjælp, du har brug for, jo hurtigere kommer du ud af depressionen eller nedtryktheden.

Jeg har mange års erfaring i arbejdet med mennesker i svære situationer. Og jeg har gode erfaringer med, hvordan jeg kan yde hjælp mod depression.

Det går igen i klienternes tilbagemeldinger, at jeg har en god fornemmelse for, hvad de har brug for. En af dem har sat følgende ord på:

”Jeg ved ikke, hvad det er, du gør. Jeg har været i terapi siden jeg var 25, men af alle de terapeuter, jeg har været hos, så er der ingen, der har ramt så spot on som dig. Jeg har flyttet mig mere det sidste år end de forrige 20 tilsammen“

SAMTALETERAPI ER EN EFFEKTIV HJÆLP MOD DEPRESSION

Hos mig vil du møde nærvær, forståelse, anerkendelse og respekt for dig og din situation.

Jeg kommer med en baggrund, der har givet rig anledning til at arbejde med egne personlige udfordringer og kriser. Blandt andet derfor arbejder jeg trygt og med indlevelse i at være de svære steder sammen med dig. 

Både personligt og professionelt har jeg gode erfaringer med, hvordan vi kan arbejde med depression, så det svære og tunge stille og roligt fortyndes og bliver lettere at bære. Hav tillid til og tro på at med den rette hjælp mod depression kan også du komme et bedre sted hen.

Kontakt mig derfor gratis og uforpligtende for at høre mere.

Læs eventuelt mere om depression hos Psykiatrifonden

Scroll to Top
Psychological therapy
Sådan kan jeg hjælpe dig

Har du brug for hjælp til at overvinde angst, depression, lavt selvværd, stress eller andet?
Ring straks og få 15 minutters gratis og uforpligtende konsultation.

Du kan også bare indtaste dine oplysninger herunder, og så vil jeg kontakte dig snarest muligt.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.