PArterapi

PARTERAPI ER FOR ALLE PAR!

Ethvert parforhold vil møde udfordringer, misforståelser eller skuffede forventninger fra tid til anden. Med parterapi kan I dog vende disse “tilbageslag” til en styrke og en måde at komme hinanden tættere på.

Flere undersøgelser har vist, at parterapi øger kvaliteten i alle parforhold. Også i de i forvejen velfungerende. Uanset udgangspunktet så har årlige parforholdscheck vist sig at øge kvaliteten i parforholdet. Dette både hvad angår tilfredshed, intimitet og gensidig opmærksomhed.

Oven i dette giver parterapi også som regel individuel og personlig vækst og udvikling.

Ring derfor og få 15 minutters gratis og uforpligtende samtale for at høre mere om, hvordan parterapi vil kunne være en hjælp for dig og jer.

SÅDAN ER PARTERAPI HOS MIG

Det er som regel ubevidste individuelle reaktioner og mønstre og ikke mindst kommunikationsmønstret imellem jer der afgør, hvordan I har det sammen.

Parterapi hos mig drejer sig derfor ofte om at gøre jer bevidste om, hvad der er på spil for jer hver især, når i kommunikerer. Og dermed hvorfor I reagerer, som I gør. Oven i dette kan jeg hjælpe jer til at lære en ny måde at se hinanden og jer selv på. Og en ny måde at tale sammen og mødes på.

Jeg fungerer ofte som en slags lynafleder. Jeg er god til at tage mulig negativ energi ud af kommunikationen mellem jer. Og jeg er også god til at få jer til at se tingene lidt fra den afslappede og humoristiske side.

De fleste oplever typisk, at der kommer mere dybde, nærhed og opmærksomhed i forholdet, blot de får lidt hjælp. Det bliver lettere at tale sammen. Der bliver færre misforståelser og flere positive vibrationer. Der opstår en større og stærkere fælles platform at stå på. Derved kan I bedre skabe den forandring, som I måtte længes efter.

”Det er simpelt hen det bedste gave, vi kunne give os selv. Tak - du har været helt fantastisk til at balancere mellem os to kamphaner, sætte fingeren på pulsen og få os til at tale sammen, så vi rent faktisk forstod hinanden. Vi anbefaler dig til alle i vor vennekreds.”

Ring eller skriv ganske uforpligtende for at høre mere eller eventuelt få en tid sat af.

Læs mere om individuel terapi og familieterapi.

Scroll to Top
Psychological therapy
Sådan kan jeg hjælpe dig

Har du brug for hjælp til at overvinde angst, depression, lavt selvværd, stress eller andet?
Ring straks og få 15 minutters gratis og uforpligtende konsultation.

Du kan også bare indtaste dine oplysninger herunder, og så vil jeg kontakte dig snarest muligt.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.