Familieterapi

Familieterapi er en gave til dig og din familie

Når familien som helhed lider eller har det svært, så lider alle. Og når eet medlem af familien lider, så lider resten af familien normalt også.

Alle undersøgelser konkluderer, at familieterapi gør en forskel. Det giver bedre sammenhold i familien. Der kommer mere liv, glæde og optimisme.

Familieterapi er også en afgørende hjælp for unge med psykiatriske reaktioner, misbrug, kriminalitet eller adfærdsproblemer.

Ring derfor og få 15 minutters gratis og uforpligtende samtale allerede i dag for at høre, hvordan jeres familie kan finde større sammenhold, bedre trivsel eller hvad der måtte være jeres behov.

SÅDAN ER FAMILIETERAPI HOS MIG

Familiesamtaler hos mig foregår med anerkendelse og respekt for alle. Her er alle ligeværdige. Ingen står over andre, og ingen har per definition mere ret end andre. Anerkendelsen, ligeværdigheden og respekten for hinanden som enkeltindivider må respekteres.

I familieterapien dømmer jeg ingen og tager ikke parti. Der er ingen “skyldige”, men der kan være en uheldig dynamik og kommunikation familiemedlemmerne imellem. Det kan der være mange grunde til. Vi ser primært på kommunikationsmønstre, eventuelle alliancer eller mangel på samme, uskrevne regler, personlige reaktionsmønstre, asymmetrier i relationerne og skjulte mekanismer som gør det svært at trives og arbejde sammen som familie. Og så snakker vi rigtig meget om, hvordan ressourcerne og opmærksomheden til at ændre familiedynamikken kan opbygges og styrkes.

Måske samtalerne skal foregå hjemme hos jer, eller måske jeg først skal møde forældrene, inden familien sidder samlet hos mig. Der kan være mange hensyn, der skal tages. Jeg gør det, der skal til, for at I bliver hjulpet bedst muligt ud fra netop jeres forudsætninger.

Ring eller skriv derfor helt uforpligtende for at høre mere om, hvordan jeg kan være en hjælp for lige netop jer.

"Hej Claus. Vi har for første gang i mange år haft en rigtig god og dejlig jul og det er faktisk gået rigtig godt siden sidst, så vi vil gerne aflyse vor aftale den ... Vi håber, vi må kontakte dig igen, hvis vi skulle få brug for yderligere hjælp. Jeg har anbefalet dig til min veninde, som også har problemer i familien."

Du kan læse mere om familieterapi og dennes positive effekter hos Socialstyrelsen, eller hos Vidensportalen for børn og unge.

Læs også om individuel terapi og parterapi.

Scroll to Top
Psychological therapy
Sådan kan jeg hjælpe dig

Har du brug for hjælp til at overvinde angst, depression, lavt selvværd, stress eller andet?
Ring straks og få 15 minutters gratis og uforpligtende konsultation.

Du kan også bare indtaste dine oplysninger herunder, og så vil jeg kontakte dig snarest muligt.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.