Udtalelser

Hvad folk siger om mig

Angst

”Jeg ved ikke, hvad det er, du gør. Jeg har jo været løbende i terapi siden jeg var 25, men af alle de terapeuter, jeg har været hos gennem tiden, så er der ingen, der har ramt så spot on som dig.”

”Claus er et varmt og viist menneske, som i høj grad har hjulpet mig med at åbne døre i mit liv, som jeg aldrig havde kunnet forestille mig ville blive åbnet; døre til kærlighed, forbundethed og heling.”

”Efter så mange år med angst… At jeg kan sidde her og være sådan i ro, og at det bare er som om, at det alt sammen har sluppet… Al den skam, skyld, angst og vrede, som har fyldt og ødelagt så meget for mig i hele mit liv. Det er som om, det alt sammen er væk, eller… Jeg godt kan mærke det her ude et sted… Men det fylder ikke længere. Og det har mistet sin kraft. Eller måske, som du siger, vendt til styrke… - Det er så vildt…”

Mig: "Nå, men hvordan er det egentlig for dig at være her?" Klient: "Det er sådan, øhh... Det er sådan lige som nybagte boller"

"Jeg har aldrig mødt en som dig.. Selv over dine beskeder får du mine tårer frem.. Ting giver stille og rolig mening.. Jeg er dig evig taknemmelig for at hjælpe mig. Dine ord giver mig den største tryghed lige nu... Glæder mig så meget til torsdag. Undskyld jeg skriver.. Kan slet ikke vente!"

Depression

”Hej Claus. Jeg vil gerne takke for hjælpen og aflyse vor aftale den… Måske er det ikke klogt, men jeg synes, jeg har det så meget bedre, så tak for den måde, du har mødt mig på. Selv om det først gjorde rigtig ondt, da du satte fingeren på, at jeg gemmer mig for ikke at blive såret, så var det lige det, jeg havde brug for. Jeg har nu brug for at øve mig og stå på egne ben. Hvis du tænker, det er dumt at aflyse, så kommer jeg bare den…, og ellers så håber jeg, jeg må vende tilbage, hvis det skulle blive nødvendigt.”

"Jeg har ... aldrig følt mig bedre tilpas end hos dig."

Lavt selvværd

”Jamen det er faktisk bare trygt at sidde her. Det er som om, du bare ved, hvem jeg er, selv om du ikke kender mig. Eller det gør du jo nu… Men du siger ikke, hvad jeg skal gøre, men hjælper mig til selv at mærke det hele. Det er egentlig rart, og også lidt vildt. Lidt som den der kloge onkel, jeg skulle have haft, men som jeg ikke havde.”

”Det er virkelig en øjenåbner, at jeg er kommet til at se, at jeg selv lukker mig inde. At jeg måske selv skaber min ensomhed… Jeg blev ... ellers sur over, at du ikke bare holdt med mig i, at det var mine venner, der var nogle idioter, men jeg forstår det jo bedre nu.”

Stress

"Jeg er begyndt at være taknemmelig... er begyndt at hvile lidt mere i mig selv og kunne mærke mig selv inderst inde. I stedet for at være bange for mine kropslige reaktioner er jeg begyndt at værdsætte at min krop nu også kan alarmere, når noget ikke er godt for mig... er begyndt at "give slip" og frigør mig selv fra anspændtheden. Jeg glæder mig utrolig meget til at se dig igen og fortælle dig hvordan det går."

Børn og unge

”Jeg har … aldrig følt mig bedre tilpas end hos dig.”

"Det er hyggeligt. Jeg kan godt lide at sidde og tegne, mens I snakker. Og så en gang imellem så kommer jeg til at tænke på noget, I siger. Nogle gange synes jeg også det er lidt træls."

”Jamen det er faktisk bare trygt at sidde her. Det er som om, du bare ved, hvem jeg er, selv om du ikke kender mig. Eller det gør du jo nu… Men du siger ikke, hvad jeg skal gøre, men hjælper mig til selv at mærke det hele. Det er egentlig rart, og også lidt vildt. Lidt som den der kloge onkel, jeg skulle have haft, men som jeg ikke havde.”

Skilsmisse

"Jeg er kommet i en helt anden kontakt med mig selv og har fundet ud af hvad jeg skal. Jeg er blevet meget mere mig. Som jeg sagde da jeg kom var hele min verden fuldstændigt ramlet sammen, men nu kan jeg godt se at det faktisk har ført en masse nye muligheder med sig. Jeg er faktisk rigtig glad for mit "nye liv" og er spændt på hvad der skal ske. Og det bestemmer jeg jo selv. Der er virkelig sket meget. Og så på så kort tid."

Parterapi

”Det er simpelt hen det bedste gave, vi kunne give os selv. Tak - du har været helt fantastisk til at balancere mellem os to kamphaner, sætte fingeren på pulsen og få os til at tale sammen, så vi rent faktisk forstod hinanden. Vi anbefaler dig til alle i vor vennekreds.”

Familieterapi

"Hej Claus. Vi har for første gang i mange år haft en rigtig god og dejlig jul og det er faktisk gået rigtig godt siden sidst, så vi vil gerne aflyse vor aftale den ... Vi håber, vi må kontakte dig igen, hvis vi skulle få brug for yderligere hjælp. Jeg har anbefalet dig til min veninde, som også har problemer i familien."

Claus Rath
Scroll to Top
Psychological therapy
Sådan kan jeg hjælpe dig

Har du brug for hjælp til at overvinde angst, depression, lavt selvværd, stress eller andet?
Ring straks og få 15 minutters gratis og uforpligtende konsultation.

Du kan også bare indtaste dine oplysninger herunder, og så vil jeg kontakte dig snarest muligt.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.