HJÆLP TIL LAVT SELVVÆRD

Få hjælp til lavt selvværd

Lavt selvværd kan vendes til indre styrke, egenomsorg og god selvfølelse. Til en livfuld tilværelse, hvor du er føler dig fri, tryg og afslappet eksempelvis i sociale sammenhænge.

Hos mig arbejder vi meget bevidst og målrettet mod at finde ud af, hvad lavt selvværd handler om hos netop dig, men også konkret med hvordan dit selvværd kan styrkes og blomstre. Det er her jeg kan yde min hjælp til lavt selvværd.

Alt for ofte går lavt selvværd ud over livskvalitet, lykkefølelse, sexliv, livsmuligheder og sociale relationer. Hvis du kan genkende noget af følgende, så kan du med næsten garanti få glæde af nogle samtaler til at ændre lavt selvværd til bedre selvfølelse, større indre ro og livsglæde:

SYMPTOMER PÅ LAVT SELVVÆRD

Jeg hjælper, hvis du har lavt selvværd

Jeg har ingen konkret dagsorden for hvem eller hvordan, du skal være. Men jeg vil skabe et trygt rum, hvor du vil blive set og mødt med anerkendelse, nærvær, respekt og åbenhed som den, du er.

Det er et øvelsesrum, hvor vi sammen kommer i kontakt med hvordan, det er at være dig, hvem, du er, hvordan du gerne vil være – og hvordan du kommer derhen.

I denne trygge og anerkendende ramme arbejder vi målrettet mod en stabil og sikker forankring i dig selv og tilværelsen.

”Det er helt trygt at sidde her. Det er som om, du bare ved, hvem jeg er, selv om du ikke kender mig. Eller det gør du jo nu… Men du siger ikke, hvad jeg skal gøre, men hjælper mig til selv at mærke det hele. Det er egentlig rart, og også lidt vildt. Lidt som den der kloge onkel, jeg skulle have haft, men som jeg ikke havde.”

Kvinde, 22 år

Du kan føle dig glad og fri i sociale relationer. Være glad og tilfreds med dig selv, lige som du er. Du kan leve et liv uden skam eller frygt for ikke at være god nok ellere at fejle. 

Ring eller skriv allerede i dag for at høre nærmere. Det er gratis og helt uforpligtende.

Du kan også læse om lavt selvværd på Netdoktor.dk

Scroll til toppen
Psychological therapy
Sådan kan jeg hjælpe dig

Har du brug for hjælp til at overvinde angst, depression, lavt selvværd, stress eller andet?
Ring straks og få 15 minutters gratis og uforpligtende konsultation.

Du kan også bare indtaste dine oplysninger herunder, og så vil jeg kontakte dig snarest muligt.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.