CLAUS RATH

Uddannelse

Psykoterapeut MPF, par- og familieterapeut. 
Psykoterapeutisk Institut Århus 2019.
Fysioterapeut. Ergo- og Fysioterapeutskolen i Århus 1993.

Medlem af Dansk Psykoterapeutforening. Jeg er underlagt tavshedspligt og modtager løbende supervision af velkvalificerede psykologer og psykoterapeuter.

KONTAKT, NÆRVÆR OG TRYGHED I RELATIONEN

En terapeut er lige som en rejseguide: Man skal kende det område, man guider folk rundt i for at kunne vise dem vejen. Og jeg har gået vejen – mange gange.

Det er påvist i adskillige undersøgelser, at det vigtigste i terapien er terapeutens personlige egenskaber, erfaringer og evne til at se, møde og være i kontakt med klienten.

Når jeg får tilbagemeldinger fra klienterne, er det netop disse egenskaber og evner, jeg får positiv feedback på. Du kan således forvente at blive set, mødt og rummet præcis som det menneske du er, og med alt hvad du har med dig. Lige der hvor du er.

Jeg arbejder med både individuelpar- og familieterapi.

Claus Rath
psykoterapeut Claus Rath

Du kan få hjælp inden for temaer som angst, depression, lavt selvværd, stress, skilsmisse, børn og unge. Jeg arbejder også med par og familier samt med sorg, traumer, misbrug og anden personlig smerte og uforløsthed.

Jeg har selv vandret stierne, og er derfor fortrolig, tryg og i ro med at være netop de svære steder

Med baggrund som både fysioterapeut og psykoterapeut har jeg mange års erfaring med, hvordan man via kropslige sansninger og symptomer kan komme i kontakt med samt opløse psykisk spænding/smerte. Det er derfor ikke ualmindeligt, at jeg vil inddrage kropslige øvelser eller tilgange til det det mentale/psykiske arbejde.

Jeg har som nævnt selv vandret stierne, og er derfor fortrolig, tryg og i ro med at være netop de svære steder.

Derfor kan jeg også rumme dig og din eller jeres smerte eller udfordringer. Jeg vil være en tryg, trofast og sikker guide på rejsen.

Ring eller skriv derfor ganske uforpligtende allerede i dag for at fornemme og høre mere om, hvordan jeg vil kunne hjælpe dig.

Scroll til toppen
Psychological therapy
Sådan kan jeg hjælpe dig

Har du brug for hjælp til at overvinde angst, depression, lavt selvværd, stress eller andet?
Ring straks og få 15 minutters gratis og uforpligtende konsultation.

Du kan også bare indtaste dine oplysninger herunder, og så vil jeg kontakte dig snarest muligt.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.