Hjælp til unge med problemer

Hos mig kan du få hjælp til unge med problemer

Det er svært at være teenager. Og i dag er det nok sværere end nogen sinde, for al ting kan synes grænseløst og flydende. Det er rigtig svært at skelne mellem “normalt” og “unormalt”  eller “rigtigt” og “forkert” i en verden, hvor sociale medier konstant fremstiller tilværelsen og virkeligheden i billeder, som kun viser en brøkdel af sandheden og udelukkende fokuserer på det glamourøse og perfekte.

Følgerne er forkerthedsfølelse, ensomhed, angst og depression.

Derfor har den unge brug for voksne, der påtager sig ansvaret for at vise vejen og være det tydelige, trygge og faste anker, som den unge kan have tillid til, se hen til og holde fast i.

Typiske Teenageproblemer

Sådan hjælper jeg unge med problemer

”Jeg har … aldrig følt mig bedre tilpas end hos dig.”

Kvinde, 21 år

Hos mig kan du tale om alt muligt. Her er der plads til dig fuldstændigt, som du er! Uanset hvilke spørgsmål, du har, hvad du måtte føle, tænke eller have gjort eller lyst til at gøre, så er der plads til, at vi kan snakke om og se på det, så du kan finde vej i det.

Hvilket menneske skal du være, og hvordan er det at være menneske? Det er også sådan noget, jeg kan hjælpe dig med at finde ud af. Og jeg har tavshedspligt, så hvad du siger hos mig bliver hos mig!

Føler du angst, ensomhed eller nedtrykthed, så kan jeg være en tryg og sikker voksen til at vise dig vejen ud af det. Har du været udsat for mobning, krænkelser, overgreb, skilsmisse eller svigt, så kan jeg støtte og hjælpe dig til at finde et trygt og godt ståsted i tilværelsen. Er du i afhængighed eller misbrug kan jeg hjælpe dig ud af det.

Kontakt mig derfor fuldstændigt uforpligtende og gerne allerede i dag, hvis du har lyst til at høre mere eller eventuelt lave en aftale.

Læs mere om børns og unges udfordringer her.

Scroll til toppen
Psychological therapy
Sådan kan jeg hjælpe dig

Har du brug for hjælp til at overvinde angst, depression, lavt selvværd, stress eller andet?
Ring straks og få 15 minutters gratis og uforpligtende konsultation.

Du kan også bare indtaste dine oplysninger herunder, og så vil jeg kontakte dig snarest muligt.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.