Hjælp til unge med problemer

Her kan du få hjælp til unge med problemer

Det er svært at være teenager. Og i dag er det nok sværere end nogen sinde, for al ting kan synes grænseløst og flydende. I en verden af uendelige stimuli, og hvor fake, clickbaits og fake news er normalen, er det rigtig svært at skelne mellem “normalt” og “unormalt”  eller “rigtigt” og “forkert”. Når sociale medier konstant fremstiller tilværelsen og virkeligheden i billeder, som kun viser en brøkdel af sandheden og udelukkende fokuserer på det glamourøse og perfekte, føler man sig let fuldstændigt forkert, utilstrækkelig og uduelig.

Følgerne er utryghed, forkerthedsfølelse, ensomhed, angst, depression, skolevægring og meget mere.

Derfor har den unge brug for voksne, der påtager sig ansvaret for at vise vejen og være det tydelige, trygge og faste anker, som den unge kan have tillid til, se hen til og holde fast i.

Genkender du disse typiske teenageproblemer?

Sådan hjælper jeg unge med problemer

”Jeg har … aldrig følt mig bedre tilpas end hos dig.”

Hos mig kan du tale om alt muligt. Her er der plads til dig fuldstændigt, som du er! Uanset hvilke spørgsmål eller problemer, du har, er det og du okay. Uanset hvad du føler, tænker, har gjort eller har lyst til at gøre, så er der plads til, at vi uden fordømmelse kan snakke om og se på det, så du kan finde vej i det.

Og jeg har tavshedspligt, så hvad du siger hos mig bliver hos mig!

Føler du angst, ensomhed eller nedtrykthed, så kan jeg være en tryg og sikker voksen til at vise dig vejen ud af det. Har du været udsat for mobning, krænkelser, overgreb eller svigt, så kan jeg støtte og hjælpe dig til at finde et trygt og godt ståsted i tilværelsen. Er du i afhængighed eller misbrug kan jeg hjælpe dig ud af det.

Kontakt mig derfor fuldstændigt uforpligtende og gerne allerede i dag, hvis du har lyst til at høre mere eller eventuelt lave en aftale.

Læs mere om børns og unges udfordringer her.

Scroll to Top
Psychological therapy
Sådan kan jeg hjælpe dig

Har du brug for hjælp til at overvinde angst, depression, lavt selvværd, stress eller andet?
Ring straks og få 15 minutters gratis og uforpligtende konsultation.

Du kan også bare indtaste dine oplysninger herunder, og så vil jeg kontakte dig snarest muligt.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.