Hjælp mod stress

Hjælp mod stress - en uvurderlig investering i dig selv

Stress er ikke noget ude fra kommende, og det er for så vidt ikke chefens eller nogens skyld. Det er kroppens nødråb til dig om, at der er en ubalance imellem de krav og forventninger, du påtager dig og så dine indre ressourcer. Og det er altid en god idé at lytte til kroppen.

Stress er kroppens nødråb om, at du glemmer at lytte til eller passe på dig selv. Stress er udtryk for, at du overser at lytte til dine indre signaler, vælge dig selv til, prioritere og passe på dig selv eller sætte egne grænser for dit liv. Derfor tærer du uforholdsmæssigt meget på reserverne og slider dig selv ned.

Din krop krop fortæller dig, at du er faldet lidt ud af dit eget liv og nu savner noget egenomsorg og opmærksomhed. Oplever du symptomer på stress, så sørg for at få hjælp mod stress hurtigst muligt, så du igen kan finde ro og fungere optimalt.

Sådan får du hjælp mod stress hos mig

Hos mig vil du få helt konkrete redskaber og øvelser, der kan hjælpe dig til at reducere kroppens stressreaktion og få mere ro i systemet. Du får hjælp til at genvinde fodfæstet og kontrollen.

Vigtigere er det dog, at vi sammen finder frem til, hvad der er årsagen til dine stresssymptomer. Hvad er det, der driver dig ud i denne tilstand, og hvordan kan du blive bedre til at passe på dig selv? Sammen finder vi frem til, hvad lige netop du har brug for, og jeg vil i overført betydning tage dig i hånden og gå vejen sammen med dig.

På denne måde kan du komme til at stå endnu stærkere i livet og verden – som en mere afbalanceret udgave af dig selv og uden stress.

"Jeg er begyndt at være taknemmelig... er begyndt at hvile lidt mere i mig selv og kunne mærke mig selv inderst inde. I stedet for at være bange for mine kropslige reaktioner er jeg begyndt at værdsætte at min krop nu også kan alarmere, når noget ikke er godt for mig... er begyndt at "give slip" og frigør mig selv fra anspændtheden. Jeg glæder mig utrolig meget til at se dig igen og fortælle dig hvordan det går."

Scroll to Top
Psychological therapy
Sådan kan jeg hjælpe dig

Har du brug for hjælp til at overvinde angst, depression, lavt selvværd, stress eller andet?
Ring straks og få 15 minutters gratis og uforpligtende konsultation.

Du kan også bare indtaste dine oplysninger herunder, og så vil jeg kontakte dig snarest muligt.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.