Hjælp mod misbrug og afhængighed

Om at finde dybere indhold og værdi i dit liv

Vi er formodentlig alle til en vis grad afhængige af eet eller andet. Dette kan være ganske harmløst og uproblematisk. Lever du i afhængighed eller misbrug af alkohol, stoffer, shopping, gaming, SoMe eller anerkendelse, så er prisen for dette dog ofte alt andet end harmløs men derimod rigtig, rigtig høj:

Forkerthedsfølelse, skyldfølelse, skam, tomhed, sorg, ensomhed, depression, hjemløshed, social deroute, opløsning af familier og så videre følger ofte med. Snakker vi alkohol og stoffer ender mange tillige i kriminalitet og alt for tidlig død. 

Det er nok de færreste, der er glade og tilfredse med deres misbrug og afhængighed, men hvordan skal man lige lave om på det, så man kommer på ret køl igen? 

At overvinde misbrug og afhængighed er ikke let, men det kan lade sig gøre. Du kan overvinde afhængighed og misbrug!

Det kan dog være afgørende vigtigt, at du får hjælp til at skabe bevægelsen og forandringen ud af og væk fra misbruget. Dette er nemlig ikke noget, man bare lige gør på egen hånd. At ændre på automatikken bag afhængighed og misbrug tager lang tid, og er en proces, hvor du har brug for at blive holdt i hånden undervejs.

Ofte handler det om at få hjælp til at lære at se på dig selv med andre og mildere øjne. Måske skal du tage mere stilling til, hvad der skal kendetegne dig som person, eller hvad der skal være de dybere værdier i dit liv. Hvad vil du gerne, at andre skal huske dig for?

sådan kan jeg være din trygge og sikre guide

Jeg har selv været i et misbrug. Jeg ved, hvordan det er. Og jeg kender også vejen ud af misbruget. Hos mig vil du blive mødt med forståelse og anerkendelse uanset hvad. Her er der ingen skamfuldhed,  for der er selvfølgelig en grund til, at du er kommet i afhængighed eller misbrug. Det er ikke fordi, du er et dårligt eller svagt menneske. Nej, men der er noget i dig, der trænger til at blive styrket, løftet eller fremelsket. I denne proces vil jeg guide dig, holde fast i dig, hjælpe, inspirere og støtte dig.

Ring derfor straks og få 15 minutters gratis konsultation og hør, hvad du selv eller jeg kan gøre, hvis du selv eller dine bekendte er ude i noget, der ligner misbrug eller afhængighed.

Scroll to Top
Psychological therapy
Sådan kan jeg hjælpe dig

Har du brug for hjælp til at overvinde angst, depression, lavt selvværd, stress eller andet?
Ring straks og få 15 minutters gratis og uforpligtende konsultation.

Du kan også bare indtaste dine oplysninger herunder, og så vil jeg kontakte dig snarest muligt.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.