Hjælp mod misbrug og afhængighed

Om at finde dybere indhold og værdi i dit liv

Lever du i afhængighed eller misbrug af shopping, gaming, SoMe, andres beundring, sex, alkohol eller stoffer, så er prisen for dette ofte høj:

Forkerthedsfølelse, skyldfølelse, skam, tomhed, sorg, ensomhed, depression og kropsligt stress følger ofte med. Snakker vi alkohol og stoffer ender mange i kriminalitet og alt for tidlig død. 

Prøv at sidde et øjeblik og mærk godt efter: Er det virkelig sådan, du vil leve dit liv? Tilfører slaveriet af afhængigheden dit liv den værdi, som du ønsker?

Hvis ikke kan det være afgørende vigtigt, at du får hjælp til at skabe bevægelsen og forandringen ud af og væk fra misbruget. At ændre på automatikken bag afhængighed og misbrug er nemlig ikke nødvendigvis noget, man bare lige gør på egen hånd.

Men du kan overvinde afhængighed og misbrug! Ofte handler det om at lære at se på dig selv med andre og mildere øjne. Måske skal du tage mere stilling til, hvad der skal kendetegne dig som person, eller hvad der skal være de dybere værdier i dit liv. Hvad vil du gerne, at andre skal huske dig for?

sådan kan jeg være din trygge og sikre guide

Jeg har selv været i et misbrug. Jeg ved, hvordan det er. Og jeg kender også vejen ud af misbruget. Hos mig vil du blive mødt med forståelse og anerkendelse uanset hvad. Her er der ingen skamfuldhed,  for der er selvfølgelig en grund til, at du er kommet i afhængighed eller misbrug. Det er ikke fordi, du er et dårligt eller svagt menneske. Nej, men der er noget i dig, der trænger til at blive styrket, løftet eller fremelsket. I denne proces vil jeg guide dig, holde fast i dig, hjælpe, inspirere og støtte dig.

Ring derfor straks og få 15 minutters gratis konsultation og hør, hvad du selv eller jeg kan gøre, hvis du selv eller dine bekendte er ude i noget, der ligner misbrug eller afhængighed.

Scroll til toppen
Psychological therapy
Sådan kan jeg hjælpe dig

Har du brug for hjælp til at overvinde angst, depression, lavt selvværd, stress eller andet?
Ring straks og få 15 minutters gratis og uforpligtende konsultation.

Du kan også bare indtaste dine oplysninger herunder, og så vil jeg kontakte dig snarest muligt.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.