Angst behandling

Angst behandling i trygge rammer

At søge hjælp mod angst kræver tillid og tryghed. Dette er, hvad mine klienter beskriver i samtalerne med mig: Tryghed, tillid, ro og nærvær. Men ikke mindst føler de sig rigtig godt hjulpet med den måde, jeg arbejder og møder dem på. Et par af mine klienter beskriver angst behandlingen sådan her:

"Jeg har jo været løbende i terapi siden jeg var 25, men af alle de terapeuter, jeg har været hos gennem tiden, så er der ingen, der har ramt så spot on som dig."

Kvinde, 47 år

”Al den skam, skyld, angst og vrede, som har fyldt og ødelagt så meget for mig i hele mit liv. Det er som om, det alt sammen er væk… Jeg godt kan mærke det her ude et sted. Men det fylder ikke længere. Og det har mistet sin kraft. Eller måske, som du siger, vendt til styrke… – Det er så vildt…”

Kvinde, 42 år

Mit primære fokus er nærvær og kontakt, og min indfaldsvinkel, som inddrager både kropslig opmærksomhed og kropslige øvelser, har vist sig at være rigtig effektivt til behandling af angst. Jeg er således fortrolig med hvordan angst, tvangstanker og bekymringer kan bekæmpes.

Sådan fungerer angst behandling hos mig

Jeg arbejder meget specifikt med, hvordan det er at være lige netop dig. Hvordan lige netop din angst manifesterer sig. Hvor den kommer fra, og hvad du har brug for, for at kunne slippe angsten.

Det er ikke en generaliseret og teoretisk skematisering af, hvad “man” skal gøre, når “man” har angst. Nej, det er, hvordan det er at være dig, og hvordan du får hjælp mod netop den angst, som du kæmper med.

Kontakt mig derfor helt uforpligtende allerede i dag for at høre mere eller eventuelt sætte en aftale op omkring angst behandling.

Læs eventuelt mere om angst inde på Slip Angsten, hos Angstforeningen eller på Psykiatrien Region Midtjyllands hjemmeside.

Scroll til toppen
Psychological therapy
Sådan kan jeg hjælpe dig

Har du brug for hjælp til at overvinde angst, depression, lavt selvværd, stress eller andet?
Ring straks og få 15 minutters gratis og uforpligtende konsultation.

Du kan også bare indtaste dine oplysninger herunder, og så vil jeg kontakte dig snarest muligt.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.