Angst behandling

Angst behandling i trygge rammer

At søge hjælp mod angst kræver tillid og tryghed. Og netop tryghed, tillid, ro og nærvær er, hvad mine klienter beskriver i samtalerne med mig.

Behandling af angst kræver et indgående kendskab til angstens natur. Et sådan kendskab har jeg opnået både gennem mit professionelle virke men også ved at have haft angst tæt inde på livet. Jeg er således fortrolig med hvordan angst, tvangstanker og bekymringer kan bekæmpes.

Angst er ikke noget, du er, og det er ikke farligt. Det er en naturlig måde, din krop og dit nervesystem reagerer på nogle (oftest tidligere) omstændigheder i dit liv. Og den reaktion kan der gøres noget ved. Et par af mine klienter beskriver angst behandlingen hos mig sådan her:

"Jeg har jo været løbende i terapi siden jeg var 25, men af alle de terapeuter, jeg har været hos gennem tiden, så er der ingen, der har ramt så spot on som dig."

”Al den skam, skyld, angst og vrede, som har fyldt og ødelagt så meget for mig i hele mit liv. Det er som om, det alt sammen er væk… Jeg godt kan mærke det her ude et sted. Men det fylder ikke længere. Og det har mistet sin kraft. Eller måske, som du siger, vendt til styrke… – Det er så vildt…”

Mit primære fokus er nærvær og kontakt, og min indfaldsvinkel inddrager både kropslig opmærksomhed og kropslige øvelser. At inddrage kroppen har vist sig at være rigtig effektiv til behandling af angst.

Sådan foregår angst behandling hos mig

Jeg arbejder meget specifikt med, hvordan det er at være lige netop dig. Hvordan dynamikken og baggrunden er for lige præcis den angst, som er kommet til dig. Hvad kommer den af? Hvordan kan du få dit nervesystem til at være i mere ro og ikke reagere ud fra sit alarmberedskab? Og hvad har du i øvrigt brug for, for at kunne slippe angsten?

Det er ikke en generaliseret og teoretisk skematisering af, hvad “man” skal gøre, når “man” har angst. Nej, det er, hvordan det er at være dig, og hvordan du får hjælp mod netop den angst, som du kæmper med.

I dette arbejde inddrager jeg også metakognitiv terapi og lejlighedsvis gerne hypnoterapi, hvis du føler dig komfortabel med det.

Kontakt mig derfor helt uforpligtende allerede i dag for at høre mere eller eventuelt sætte en aftale op omkring angst behandling.

Læs eventuelt mere om angst inde på Slip Angsten, hos Angstforeningen eller på Psykiatrien Region Midtjyllands hjemmeside.

Scroll to Top
Psychological therapy
Sådan kan jeg hjælpe dig

Har du brug for hjælp til at overvinde angst, depression, lavt selvværd, stress eller andet?
Ring straks og få 15 minutters gratis og uforpligtende konsultation.

Du kan også bare indtaste dine oplysninger herunder, og så vil jeg kontakte dig snarest muligt.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.