Privatlivspolitik

Ejeroplysninger

clausrath.dk v/

Fysio- og psykoterapeut MPF
Claus Rath

Birkhøjen 12A
8382 Hinnerup

Telefon +45 29 91 73 92
Email: mail@clausrath.dk

https://clausrath.dk

CVR 19 38 55 07

Cookies på clausrath.dk

Hvad er cookies?

En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din browser. Således kan min side genkende din computer ved tilbagevendende besøg. 

Sådan sletter du eller blokerer for cookies

Sådan bruger jeg cookies:

Her kan du se, hvordan jeg bruger cookies på clausrath.dk

  • Teknisk funktionalitet, så jeg kan huske dine indstillinger, når du eksempelvis er logget ind eller har tilmeldt dig et arrangement
  • Jeg bruger Google Ads, som hjælper med at måle effekten af den digitale annoncering
  • Jeg benytter Facebook-cookies til at målrette budskaber i forbindelse med digital annoncering på Facebook. Yderligere opretter jeg i forbindelse med workshops, kurser, gruppe- og onlineforløb, Facebookgrupper, hvor medlemmerne kan støtte og inspirere hinanden, lige som jeg kan svare på spørgsmål med videre. Facebook registrerer i den forbindelse dit medlemsskab af gruppen, og du afgiver i den forbindelse oplysninger til Facebook.
  • clausrath.dk kan benytte tjenester fra MailChimp, Morningcatch, EasyMe, Easywebinar, Calendly og andre online booking-, styrings- og markedsføringplatforme for at vise dig onlinemagasiner, e-bøger, tilbud om webinarer, workshops, kurser, gruppeforløb med mere samt nyhedsbreve, men også i forbindelse med gennemførelsen af webinarer, onlinekurser og andet lignende. Disse kan også gøre det nemt at interagere med Facebook. Disse tredjeparter kan lægge cookies på din computer, når du besøger clausrath.dk
  • Jeg benytter mig af Google Analytics. Dette anvender cookies til sporing af websideaktivitet - det vil sige adfærd på min hjemmeside. Analytics registrerer også søgeaktivitet, hvilket bruges for at blive mere præcis i mine annonceringer.

Personoplysninger

Videregivelse af personoplysninger

Jeg indsamler ikke personoplysninger, uden at du selv har givet mig disse oplysninger. Dette kan ske mundtligt eller skriftligt ved at du videregiver navn, adresse, telefonnummer eller e-mail-adresse. Det kan også være ved registrering, køb eller tilmelding til et arrangement eller andet engagement hos mig. Ved henvendelse, registrering, køb eller deltagelse i et arrangement giver du tilladelse til, at jeg indsamler oplysninger om navn, adresse, postnummer, telefonnummer og e-mail, som kan blive brugt i opfølgnings- eller yderligere markedsføringsøjemed.

Du kan til enhver tid trække dette tilsagn tilbage ved personllig henvendelse på mail@clausrath.dk.

Jeg anvender tjenesteudbydere og databehandlere, der udfører arbejde på mine vegne, herunder serverhosting, systemvedligeholdelse, booking, styring af webinarer og onlinemarkedsføring, e-mail services med mere. Disse samarbejdspartnere kan få adgang til data i det omfang, det er nødvendigt for at levere deres tjenester og services.

Samarbejdspartnerne vil være kontraktligt forpligtet til at behandle alle data strengt fortroligt. De har dermed ikke tilladelse til at anvende data ud over, hvad der er omfattet af den kontraktlige forpligtelse over for clausrath.dk.

Brug af personoplysninger

Når du kontakter mig via online kontaktformular afgiver du personoplysninger så som navn, telefonnummer og e-mail. Du indvilger dermed i, at jeg efterfølgende må kontakte dig per mail eller telefon/SMS, primært for at følge op på din henvendelse, men også med henblik på fortløbende kommunikation og opfølgning på kontakten og samtaler, forløb eller andet – heriblandt webinarer, kurser og workshops.

Personoplysninger bruges først og fremmest til at kunne sikre kontakten mellem Psykoterapeut MPF Claus Rath, clausrath.dk og klient/kunde. Der ud over til at gennemføre køb eller services, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med.

Jeg laver hverken analoge eller digitale optegnelser eller referater af personlige samtaler, og noterer intet ned om køn, nationalitet, religion, race, personlige problematikker, etniske tilhørsforhold, seksuel observans eller noget som helst andet. Du er således sikret anonymitet og beskyttelse af personlige oplysninger, Du er udelukkende registreret i min kontaktlistedatabase, hvor navn, telefonnummer, e-mail og eventuelt adresse opbevares for at sikre kommunikation og kontakt til klient/kunde.

Tilmelding til nyhedsbreve, webinarer, workshps, kurser eller forløb

I forbindelse med tilmelding til mit nyhedsbrev, informationsmails, webinarer, kurser, workshops og lignende registrerer jeg dit navn, telefonnummer og din e-mail – om nødvendigt for forløbet også din adresse -, og ved at tilmelde dig nyhedsbreve, informationsmails, kurser, webinarer, workshops eller andre forløb hos mig, accepterer du samtidig, at jeg må kontakte dig enten per mail eller telefonisk i opfølgnings- eller markedsføringsøjemed. Du kan til enhver tid efterfølgende afmelde dig mailinglisten eller frabede dig at blive kontaktet yderligere.

Kontakt vedr. personoplysninger

Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos mig, skal du rette henvendelse på mail@clausrath.dk på eller telefon +45 29 91 73 92. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted – aller helst på mail for at sikre dokumentation for, hvad der er kommunikeret.. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer, der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.

Beskyttelse af personoplysninger

Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Dine personlige oplysninger gemmes på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede og sikrede faciliteter, og de nødvendige sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger.

Der kan ikke garanteres 100 % sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

Personoplysninger slettes eller anonymiseres løbende efterhånden som det formål, de blev indsamlet til, afsluttes.  I praksis betyder dette 2 år efter et klient-/kundeforhold sidst har været aktivt.

Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Jeg forbeholder mig derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger.

I det omfang der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1.

Jeg vil dog appellere til at du i første omgang retter henvendelse til mig personligt via mail@clausrath.dk, så vi kan få rettet eventuelle misforståelser samt bragt forholdene i orden i overensstemmelse med dine ønsker.

Scroll til toppen
Psychological therapy
Lad mig hjælpe
Har du brug for hjælp til at overvinde angst, depression, lavt selvværd, stress eller andet?
Så ring straks og få 15 minutters gratis og uforpligtende konsultation.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.