Privatlivspolitik

Ejeroplysninger

clausrath.dk v/

Fysio- og psykoterapeut MPF
Claus Rath

Birkhøjen 12A
8382 Hinnerup

Telefon +45 29 91 73 92
Email: mail@clausrath.dk

https://www.clausrath.dk

CVR 19 38 55 07

Cookies på clausrath.dk

Hvad er cookies?

En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din browser. Således kan min side genkende din computer ved tilbagevendende besøg. 

Sådan sletter du eller blokerer for cookies

Sådan bruger jeg cookies:

Her kan du se, hvordan jeg bruger cookies på clausrath.dk

  • Teknisk funktionalitet, så jeg kan huske dine indstillinger, når du eksempelvis er logget ind eller har tilmeldt dig et arrangement
  • Jeg bruger Google Ads, som hjælper med at måle effekten af den digitale annoncering
  • Jeg benytter Facebook-cookies til at målrette budskaber i forbindelse digital annoncering på Facebook
  • clausrath.dk kan benytte tjenester fra MailChimp eller Morningcatch for vise dig onlinemagasiner og nyhedsbreve. Disse kan også gøre det nemt at interagere med Facebook. Disse tredjeparter kan lægge cookies på din computer, når du besøger clausrath.dk
  • Jeg benytter mig af Google Analytics. Dette anvender cookies til sporing af websideaktivitet - det vil sige adfærd på min hjemmeside. Analytics registrerer også søgeaktivitet

Personoplysninger

Videregivelse af personoplysninger

Jeg indsamler ikke personoplysninger, uden at du selv har givet mig disse oplysninger. Dette kan ske mundtligt eller skriftligt ved at du videregiver navn, adresse, telefonnummer eller e-mail-adresse. Det kan også være ved registrering, køb eller tilmelding til et arrangement hos mig. Ved henvendelse, registrering, køb eller deltagelse i et arrangement kan der indsamles oplysninger om navn, adresse, postnummer, telefonnummer og e-mail.

Jeg anvender tjenesteudbydere og databehandlere, der udfører arbejde på mine vegne, herunder serverhosting, systemvedligeholdelse, e-mail service med mere. Disse samarbejdspartnere kan få adgang til data i det omfang, det er nødvendigt for at levere deres tjenester og services.

Samarbejdspartnerne vil være kontraktligt forpligtet til at behandle alle data strengt fortroligt. De har dermed ikke tilladelse til at anvende data ud over, hvad der er omfattet af den kontraktlige forpligtelse over for clausrath.dk.

Brug af personoplysninger

Personoplysninger bruges først og fremmest til at kunne sikre kontakten mellem Psykoterapeut MPF Claus Rath, clausrath.dk og klient/kunde. Der ud over at gennemføre køb eller services, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med.

Jeg laver hverken analoge eller digitale optegnelser eller referater af samtaler, og noterer intet ned om køn, nationalitet, religion, race, personlige problematikker, etniske tilhørsforhold, seksuel observans eller noget som helst andet. Det er således udelukkende oplysninger om navn, adresse, postnummer, telefonnummer og e-mail, som opbevares for at sikre kommunikation og kontakt til klient/kunde.

Nyhedsbreve

I forbindelse med tilmelding til mit eventuelle nyhedsbrev registrerer jeg dit navn og din e-mail.

Kontakt vedr. personoplysninger

Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos mig, skal du rette henvendelse på mail@clausrath.dk på eller telefon +45 29 91 73 92. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer, der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.

Beskyttelse af personoplysninger

Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Dine personlige oplysninger gemmes på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede og sikrede faciliteter, og de nødvendige sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger.

Jeg kan ikke garantere 100 % sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

Personoplysninger slettes eller anonymiseres løbende efterhånden som det formål, de blev indsamlet til, afsluttes.  I praksis betyder dette 2 år efter et klient-/kundeforhold sidst har været aktivt.

Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger.

I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1.

Scroll til toppen
Psychological therapy
Lad mig hjælpe
Har du brug for hjælp til at overvinde angst, depression, lavt selvværd, stress eller andet?
Så ring straks og få 15 minutters gratis og uforpligtende konsultation.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.